HemHacka karriären – Byggutbildningar
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Hacka karriären med YH

Nackademin är den rakaste vägen från skolbänken till din framtida arbetsplats.

Ansök nu Fler utbildningar

#1 – Gå en utbildning branschen har byggt

Den bästa utbildningen är den som din framtida chef varit med och tagit fram. Vårt tighta samarbete med den riktiga världen gör att du får lära dig precis sådant som din nästa chef vill att du ska kunna. Vad är ett karriärshack om inte det?

Arrow down

#2 – Fixa rollen som arbetslaget saknar

Vi vill att din utbildning ska leda till jobb. Därför utvärderar och anpassar vi våra utbildningar efter branschens behov. På så sätt kommer ditt framtida arbetslag behöva just dig till sitt team. 

Arrow down

#3 – Bli knivskarp på exakt det du behöver för ditt nya jobb

Nackademins utbildningar skippar krusiduller, rosetter och teorier du aldrig kommer använda. Hos oss lär du dig det du behöver kunna till ditt nya yrke. Det är inte svårare än så.

Arrow down

#4 – Välj en högskola som värnar om din erfarenhet

Vi tycker inte att din gymnasietid ska vara avgörande för resten av din framtid. Därför kan du söka in till oss med ett antagningsprov för att visa upp dina förmågor.

Arrow down

#5 – Testa din framtida yrkesroll med praktik

Learning by doing är inte för intet. Därför erbjuder vi chansen att prova på ditt framtida yrke redan under utbildningen.

Arrow down

Elina – från försäkringsbranschen till hållbarhetshjälte inom bygg

När Elina valde att sadla om och byta bana såg hon till att hacka karriären med Nackademins utbildning för hållbart byggande. Idag har hon ett meningsfullt jobb där hon är med och bygger Sverige och samtidigt som hon bidrar till en mer hållbar miljö, både för människor och planeten.

Förbered dig inför vårens ansökningsomgång

Din gymnasietid ska inte behöva definiera resten av ditt liv. Därför kan du som inte har rätt behörighet till utbildningarna bli behörig med våra preparandkurser. Ett riktigt bra karriärshack som hjälper dig att få din drömroll.

Läs vår guide för vilka behörighetskrav som finns för att kunna bli antagen till en YH-utbildning samt vad du kan göra om du saknar behörighet.

Anmälan till preparandkursen Bygg och anläggning är nu öppen. Behörigheten krävs för att kunna ansöka till nästan samtliga av våra utbildningar inom bygg.

Läs mer om våra byggutbildningar

Nackademins byggutbildningar är pricksäkra utbildningar som underlättar matchning på arbetsmarknaden. Vår prestigelösa approach sparar dig år av studier och tusentals kronor i CSN. Inga konstigheter – bara en utbildning som ger en ny karriär.

Vill du också hacka din karriär? 

Läs mer om våra yrkeshögskoleutbildningar och kurser som leder till jobb.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär