Fyra pricksäkra bygg-utbildningar. Hösten 2017 startar fyra pricksäkra jobbkort på Nackademin: VA-projektör, Anläggningsingenjör med inriktning mot järnvägsbranchen, Markingenjör och Fastighetstekniker. De här utbildningarna passar dig som vill utbilda dig till någon av byggbranschens yrkesroller där arbetsgivarna uttrycker ett stort behov av ny kompetens.

Vill du jobba med att göra beräkningar och ritningar i CAD, utveckla järnväg ur ett tekniskt, hållbart och ekonomiskt perspektiv, anlägga och projektera vägar eller vara spindeln i nätet i alla nya byggnader som byggs runt om i Sverige? Läs mer nedan!

VA-projektör

Vill du vara med i arbetet för att säkra en hel stads framtida vattenförsörjning? Då är det här utbildningen för dig! Som VA-projektör arbetar du med att beräkna och göra ritningar i CAD samt planera, projektera, renovera och underhålla vatten- och avloppsnät. Arbetet gör det exempelvis möjligt för alla boende i ett höghus att morgonduscha samtidigt.

På Nackademins platsbank, Arbetsplatsen.nu, kan du se hur många lediga jobb det finns i Sverige inom VA-projektering precis just nu. Ledtråd: det finns många!

Läs mer om utbildningen här.

VA-projektör lediga jobb

Anläggningsingenjör med inriktning mot järnvägsbranchen

Är du nyfiken på hur järnvägen fungerar som transportsystem ur ett tekniskt, ekonomiskt, miljö- och trafiksäkerhetsperspektiv? Som anläggningsingenjör inom järnväg kommer du att utforma ett drift- och underhållsprojekt från planeringsskeendet till genomförande och uppföljning.

Läs mer om utbildningen här.

Anläggningsingenjör Järnväg

Markingenjör

Utan vägar kommer vi ingenstans! Som markingenjör arbetar du med anläggningsarbete som rör de övre skikten och kan innefatta både projektering och produktion.

5 anledningar att utbilda dig till markingenjör – du läser dem här!

På Nackademins platsbank, Arbetsplatsen.nu, kan du se hur många lediga jobb det finns i Sverige inom VA-projektering precis just nu. Ledtråd: det finns många!

Läs mer om utbildningen här.

Markingenjör

Fastighetstekniker

Är du bra på att hålla många bollar i luften? Som fastighetstekniker kommer du att jobba med allt från service gentemot hyresgäster till drift av fastighetstekniska system. Du kommer att ha stenkoll på viktiga faktorer som ventilation, värme och kyla och dessutom lära dig energibesparingsåtgärder i olika byggnader.

Branschen uttrycker ett enormt behov av utbildade Fastighetstekniker. Läs varför här!

Vad kommer du att jobba med om du väljer att göra karriär inom fastighetsbranschen? Här har du svaret!


Läs mer om utbildningen här.

Hösten 2017 startar alltså Nackademin fyra pricksäkra byggutbildningar med stora chanser till jobb!:  VA-projektör, Anläggningsingenjör med inriktning mot järnvägsbranschen, Markingenjör och Fastighetstekniker.