HemTräffa studenter på kommunikationsutbildningarnas Branschdag
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre, kl. 9-12

08-466 60 00 (menyval 1 i växeln)

antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

Telefontid: mån-fre, kl. 08.00-12.00

08-466 60 00 (menyval 3 i växeln)

expeditionen@nackademin.se

Den fysiska expeditionen kommer att, p.g.a. rådande omständigheter, hålla stängt tills vidare. Ni når oss via telefon och mail.

Nytt för i år: Digital Branschdag för kommunikationsutbildningarna

Nackademin har i över 10 år anordnat uppskattade Branschdagar där studenter och företag får möjligheten att träffas på Nackademin och nätverka kring såväl praktik som framtida jobb. Nytt för i år är att studenterna på kommunikationsutbildningarna deltar i en digital Branschdag 30 september.

Branschdagen är anpassad för kommunikations- och marknadsföringsbranschen för att på ett lustfyllt sätt låta företag och studenter mötas i dess rätta element.

Eftersom minst en fjärdedel av alla Yh-utbildningar består av praktik (LIA) är möjligheten för ditt företag att hitta framtida medarbetare på Nackademin stor.

Om eventet

30 september har ni chansen att interagera med ca 150 studenter från våra kommunikationsutbildningar, Digital kommunikatör i sociala medier och Digital marknadsstrateg.

Varje företag får 30 min som dedikeras till er. Ni inleder med en 10 minuters presentation av ert företag och under tiden har studenterna möjlighet att ställa frågor till er. Efter det får ni som företag lyssna  på en pitch från ett studentteam som arbetat med ett tilldelat branschbaserat case som de applicerat på ert företag. Uppgiften genomförs som ett hackathon där gruppen veckan innan eventet både analyserar och tar fram lösningar på tilldelat case. Alla studenter inom kommunikationsutbildningarna, samt medverkande företag är välkomna att lyssna på samtliga företagspresentationer och pitchar under dagen.

  • Studenterna inom sociala medier får i uppgift att ta fram en plan för hur just ert företags digitala kanaler kan hjälpa er att skapa affärer.
  • Studenterna inom digital marknadsstrategi får i uppgift att föreslå hur ert företag/varumärke kan ta sin interna kommunikation till nästa nivå med hjälp av en digital transformation.

Ni är fria att använda förslagen och implementera dem i er verksamhet efter eventet. Och inte nog med det- i år kostar det ingenting att delta!

Anmälan

Att delta på kommunikationsutbildningarnas Branschdag är i år kostnadsfritt. Vid anmälan väljer ni vilket case ni vill ta del av. Ni har även möjlighet att skicka in en kort presentationstext om ert företag, så studenterna kan bekanta sig med er redan innan eventet.

Schema och teknisk information skickas ut under september. Notera att alla presentationer sker på distans via Zoom.

Ta chansen att nätverka med studenter, presentera ert företag och få konkreta tips på förbättrad kommunikation- helt utan kostnad!

 

Vid frågor om eventet, kontakta Viktoria.Bylund@nackademin.se eller peter.larsdotter@nackademin.se.

Vill du ta emot en lia-praktikant?

Formulär