HemBranschdagar
Antagningen

Har du frågor om din ansökan? Vår antagning hjälper dig!

Telefontid: mån-fre kl 9-16

08-466 60 00
antagningen@nackademin.se

Expeditionen

Frågor om allmänna studieärenden och CSN.

08-466 60 00
expeditionen@nackademin.se

Hitta till Nackademin 
Tomtebodavägen 3A, 171 65 Solna

Vi som jobbar på Nackademin

Möt personalen på Nackademin

Overlay link

Kontakt

Hitta till Nackademin i Solna och Uppsala

Overlay link

Nackademins branschdagar

Vi har deltagit tidigare

Deltagande under branschdagar och engagemang i en yrkeshögskoleutbildning, är för många arbetsgivare en viktig och effektiv rekryteringskanal. Här är ett urval av de hundratals arbetsgivare som deltagit under våra branschdagar.

Varför delta i branschdag?

Fördelar med att delta – Praktik är många arbetsgivares viktigaste rekryteringskanal och närheten mellan studenter och arbetsgivare är central under branschdagarna och inom en yh-utbildning. Syftet med dagen är att nätverka kring praktik och framtida jobb.

Detta bidrar ni med – Det är ni arbetsgivare som känner till er bransch och era yrkesroller bäst. Under branschdagarna är många studenter nyfikna på vad de kan komma att arbeta med framöver och som arbetsgivare ges ni även möjlighet att hålla i en kort presentation under dagen.

Ett inspirerande tillfälle för oss som arbetsgivare att möta morgondagens samhällsbyggare!
Nathalie Widerberg, Peab

Så fungerar branschdagarna

Under en för- eller eftermiddag, fylls Nackademins lokaler av arbetsgivare och studenter som är redo för praktik och jobb. Det är ett bra tillfälle att träffa andra företag i branschen! Nedan ser du de branschdagar som är på gång!

Serviceavgift

För att kunna utveckla våra branschdagar ytterligare inför vi en serviceavgift på 5000 kr. För medlemmar i ledningsgrupper är avgiften den reducerade på 2500 kr.