Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår
Om programmet

Stad: Stockholm, Solna

Form: Diplomutbildning

Pris: 24900 kr ink. moms

Längd: 6 veckor, starter: 27 mars och 18 september

Praktik: 0 veckor


Antagningskrav:
Utbildningen har inga formella behörighetskrav men som rekryteringsresearcher så kommer du att ha stor nytta av ett intresse av och en förförståelse för samhällsfrågor.

Kalendarium

Diplomerad rekryteringsresearcher

Drömmer du om att arbeta med människor? Är du nyfiken, ambitiös och ordningsam? Funderar du på att byta karriär och vill ha ett jobb med stimulerande och intressanta arbetsuppgifter inom en bransch som ger dig utvecklingsmöjligheter? Behovet av rekryteringsresearchers är stort och ökande då rekryteringsbranschen på senare år vuxit i snabb takt och allt fler rekryteringar görs av rekryteringsföretag. Ta chansen att utbilda dig till Diplomerad rekryteringsresearcher hos oss på Nackademin!

Om utbildningen

Utbildningen omfattar heltidsstudier under sex veckor. Den salsbundna undervisningen bedrivs under två dagar per vecka och kompletteras med obligatoriska självstudier mellan undervisningstillfällena. Lärandet bedrivs enligt modellen aktionsbaserat lärande, som bygger på att du som student först får lära dig teoretiskt, för att efter det utföra det inlärda i verkliga livet och slutligen avsluta med diskussion och utvärdering.

Varför ska man utbilda sig till Diplomerad Rekryteringsresearcher och hur ser behovet ut i branschen framöver? Läs en intervju med researchkonsulten och utbildaren Annika Norberg här.

Efter utbildningen

Efter utbildningen kommer du att inneha tillräckliga kunskaper för att kunna påbörja ett arbete som rekryteringsresearcher. Du kommer att ha kunskaper om rekryteringsprocessen, etiska riktlinjer, offentlighetsprincipen, bakgrundskontroll samt search- och researchmetodik.

Utbildningens innehåll

Utbildningen följer en utbildningsplan som är framtagen i nära samarbete med framstående seniora företrädare för rekryteringsbranschen – allt för att säkerställa att utbildningen möter de krav på kvalitet och etiska normer som seriösa företag inom branschen kräver.

Kurser:

  • Rekryteringsprocessen A-Ö
  • Offentlighetsprincipen- praktik och teori
  • Allmän handling
  • Lagstiftning
  • Etik
  • PULDataskyddsförordningen
  • Personresearch
  • Rekryteringsresearch och Search
  • Bakgrundskontroll
  • Referenstagning


Ingår praktik i utbildningen?

Är du redan verksam som rekryteringsresearcher så krävs ingen praktik. Är utbildningen ett insteg för dig i en ny yrkesroll rekommenderar vi att du i samråd med oss på Nackademin hittar en praktikplats där dina kunskaper får möta verkligheten.

Hur bedrivs undervisningen och behöver jag någon utrustning?

Utbildningen förutsätter att alla deltagare har tillgång till en dator med internetuppkoppling samt telefon då dessa är en researchers viktigaste verktyg och kommer att användas under utbildningen.

Kurslitteratur

– Offentlighetsprincipen- praktik och teori, Nils Funcke

Övrigt utbildningsmaterial tillhandahålls av undervisande konsulter.

Vem kan söka till utbildningen Diplomerad rekryteringsresearcher?

Utbildningen är öppen för alla att söka. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vilka är behörighetskraven?

Utbildningen har inga formella behörighetskrav men som rekryteringsresearcher så kommer du att ha stor nytta av ett intresse av och en förförståelse för samhällsfrågor.

Hur söker jag?

Du söker via vår hemsida! På antagningswebben laddar du även upp CV och gymnasiebetyg. Det är först när du skickat in din dokumentation som din ansökan är komplett.

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är på 24 900 kr ink.  moms och ska betalas enligt förfallodatum på fakturan som skickas ut i samband med antagningsbeskedet. Du bekräftar din plats genom att betala kursavgiften.

I samarbete med Human Finans erbjuder vi möjligheten att låna på kredit till anmälningsavgiften. Human Finans erbjuder bland annat räntefria delbetalningar under 12 månader. Besök www.humanfinans.se, och följ instruktionerna.

Övrig information

Utbildningen är ej studiemedelsberättigande. Du kan alltså inte få bidrag eller lån av CSN för att gå denna utbildning.

Diplom

Efter avslutad utbildning med godkänt examinationsresultat på alla kurser utfärdas ett diplom från Nackademin.

Kontakt

Vid frågor kontakta gärna Peter Isaksson
peter.isaksson@nackademin.se
0721- 94 50 97

—————-

Ångerrätt

Konsument
För privatpersoner tillämpar Nackademin Distans- och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Kunden har alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar efter att avtal om tjänsten ingåtts och utan att behöva uppge någon speciell anledning. Avtalet ingås den dagen då du betalar utbildningen.
Ångerrätt 14 dagar gäller endast privatpersoner. Är du osäker på omfattningen av ångerrätten ber vi dig kontakta oss på 08-466 60 00 eller mail info@nackademin.se

Om du vill använda dig av ångerrätten:

Meddela oss på info@nackademin.se inom 14 dagar efter att du som privatperson betalat kursavgiften

 

Om programmet

Stad: Stockholm, Solna
Form: Diplomutbildning
Pris: 24900 kr ink. moms
Längd: 6 veckor, starter: 27 mars och 18 september
Praktik: 0 veckor


Antagningskrav:
Utbildningen har inga formella behörighetskrav men som rekryteringsresearcher så kommer du att ha stor nytta av ett intresse av och en förförståelse för samhällsfrågor.

Nyheter

Varför ska man läsa utbildningen Diplomerad Rekryteringsresearcher?

Varför ska man läsa utbildningen Diplomerad Rekryteringsresearcher? Hur ser en vanlig dag ut som rekryteringsresearcher och hur ser det behovet i branschen ut framöver? Vi har intervjuat Annika Norberg som jobbar som researchkonsult på Compass Human Resources Group och som, tillsammans med bolagets VD, kommer att föreläsa på utbildningen Diplomerad Rekryteringsresearcher. Läs mer »
Se fler nyheter »

 

Här kan du ansöka till denna utbildning. Ansök nu