Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår
Kalendarium
29mar

Träffa oss på Studentums Yh-mässa!

Mellan 10.00-18.00 på Norra Latin i Stockholm har du möjlighet träffa oss och ställa frågor kring saker du undrar. Vi ser fram emot att träffa dig!
30mar

Rekryteringskväll i Uppsala

Välkommen på Rekryteringskväll kl 16-18 för våra utbildningar i Uppsala, där du möter nuvarande studenter, ansvariga för utbildningarna och personal från vår antagningsenhet. Vi ser fram emot att träffa dig!
04apr

Träffa oss på Metros Yh-mässa!

Nyfiken på att läsa en av våra utbildningar? Träffa oss få möjlighet att ställa frågor och få svar på alla dina funderingar.
Fler Events »

Nackademin i Almedalen

Nackademin i Almedalen. Nackademin kommer att delta i Almedalsveckan 2017 – och vi vill träffa dig och prata om matchning, kompetensbehov och pricksäkra utbildningslösningar!

Nackademin är ett utbildningsföretag och vi vill genom vår verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och jobbar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov.

Vi deltar gärna i paneler, seminarier och samtal kopplat till bland annat nedan:

– Yrkeshögskolan – Sveriges mest pricksäkra utbildningsform. Sveriges yrkeshögskoleutbildningar produceras i nära samarbete med arbetsgivare och utbildningsformen har kommit att bli en viktig kugge i Sveriges jobbmatchningssystem – något som bekräftades i propositionen ”En stärkt yrkeshögskola” från 2016, där Regeringen ger ökat anslag till Yh-utbildningar. Nackademins kommentar.

– Utbildningar framtagna i nära samarbete med arbetsgivare gör Yh-utbildningar till effektiv och trygg rekryteringskanal.

– #Redoförjobb – en praktikförmedling i samarbete mellan Nackademin och LinkedIn för att accelerera matchningen mellan arbetsgivare och studenter från Yh-utbildningar.

– Validering och relevanta utbildningslösningar för snabbare etablering av nyanlända.

– Mångfald och jämställdhet inom bygg- och IT-branscherna. Hur bidrar vi utbildningsanordnare till ökad mångfald och jämställdhet?

Läs gärna mer här.

Har du tankar, frågor eller funderingar kring ovan? Eller vill du ta en kaffe eller säga hej i Almedalen? Tveka inte att höra av dig!


Kontaktperson:

Johanna Lyngarth
Project Manager, Marketing & Relations
✆ 073-682 34 66
johanna.lyngarth@nackademin.se