Lediga jobb

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Nackademins nyhetsbrev om våra utbildningar!

Program Coordinator för utbildningar inom 3D-printing och Frontend-utveckling

Nackademin befinner sig i en expansiv fas och söker nu en Program Coordinator som kommer att ansvara för våra IT-utbildningar 3D-printerdesigner och operatör och Frontend-utvecklare. Vi tror att den här tjänsten passar dig som har ett stort intresse för IT-branschen, dess utveckling och framtida kompetensförsörjning. Och som gärna jobbar med utbildning och studenter!

Vi söker noggranna och serviceintresserade administratörer!

Nackademin söker administratörer till våra utbildningar inom IT och samhällsbyggnad! Skulle du trivas i en roll med många kontaktytor och känner igen dig själv i beskrivningen "noggrann, ansvarstagande, strukturerad och serviceminded"? Vill du lära dig att jobba med myndighetsutövning och tycker att det vore roligt att jobba med utbildning och som kontaktperson mot våra studenter? Toppen, då ser vi fram emot din ansökan!

Serviceinriktade och självständiga studentrekryteringsadministratörer

Nackademin söker serviceinriktade och självständiga Studentrekryterare! Varje år söker tusentals människor till Nackademins utbildningar. Inför vår roligaste och mest intensiva period söker vi nu studentrekryteringsadministratörer till Nackademin! 

Vem vill du anställa i framtiden? Vi söker ledningsgruppsrepresentanter!

Vill du vara med och påverka och aktivt bidra till den framtida kompetensförsörjningen i din bransch? Våra två nystartade utbildningar "Byggnadsingenjör Hållbart byggande" och "Byggnadsingenjör Ombyggnation och Byggnadsvård" tar nya steg mot framtiden och söker dig som representerar näringslivet och vill vara med på resan!

Vill du vara med och utbilda nästa generations byggnadsingenjörer?

Nackademin söker kursansvariga utbildare till våra utbildningar inom bygg och anläggning.

Vi söker dig som vill utbilda nästa generations CRM-konsulter!

Vill du vara med utbilda nästa generations CRM-konsulter inom områdena Integrationer och Anpassning av systemet? Nackademin söker kursansvarig utbildare till vår tvååriga Yh-utbildning ”CRM-konsult” som startar i augusti.

Vi söker kursansvarig utbildare till nästa generations byggnadsingenjör inom ombyggnad och byggnadsvård!

Vill du vara med utbilda nästa generations byggnadsingenjörer inom ombyggnad och byggnadsvård? Nackademin söker kursansvarig utbildare till vår tvååriga Yh-utbildning ”Byggnadsingenjör ombyggnad och byggnadsvård” som startar i augusti.

Utbildare inom Järnväg

  Nackademin söker utbildare till vår Yrkeshögskoleutbildning ”Anläggningsingenjör Järnväg”. I rollen som utbildare på Nackademin lär du ut arbetssätt och tekniker som är aktuella på dagens arbetsmarknad. Du behöver goda kunskaper inom områdena järnväg- och/eller anläggning i kombination med dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet.

Extralärare inom Programmering

Nu söker vi efter en kompetent och inspirerande lärare inom programmering. I rollen som lärare på Nackademin lär du ut arbetssätt och tekniker som är aktuella på dagens arbetsmarknad. Du behöver tekniska kunskaper i kombination med relevant praktisk erfarenhet.

Lärare inom Programmering

Nu söker vi fler kompetenta lärare inom programmering. I rollen som lärare på Nackademin lär du ut arbetssätt och tekniker som är aktuella på dagens arbetsmarknad. Du behöver tekniska kunskaper i kombination med dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet.

Lärare inom Bygg

Nackademin söker kompetenta bygg- och anläggningslärare till våra bygg- och anläggningsutbildningar. I rollen som lärare på Nackademin lär du ut arbetssätt och tekniker som är aktuella på dagens arbetsmarknad. Du behöver goda kunskaper inom områdena bygg- och/eller anläggning i kombination med dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet.