Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår

Lediga jobb

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Nackademins nyhetsbrev om våra utbildningar!

Uppsala: Noggrann och serviceintresserad administratör med 0-2 års arbetslivserfarenhet!

Nackademin söker en administratör på halvtid med 0-2 år arbetslivserfarenhet till våra utbildningar i Uppsala!  Skulle du trivas i en roll med många kontaktytor och känner igen dig själv i beskrivningen "noggrann, ansvarstagande, strukturerad och serviceminded"? Vill du lära dig att jobba med myndighetsutövning och tycker att det vore roligt att jobba med utbildning och som kontaktperson mot våra studenter? Bor du i Uppsala med omnejd? Toppen, då ser vi fram emot din ansökan!

Vill du vara med och utbilda nästa generations byggnadsingenjörer?

Nackademin söker kursansvariga utbildare till våra utbildningar inom bygg och anläggning.

Vi söker kursansvarig utbildare till nästa generations byggnadsingenjör inom ombyggnad och byggnadsvård!

Vill du vara med utbilda nästa generations byggnadsingenjörer inom ombyggnad och byggnadsvård? Nackademin söker kursansvarig utbildare till vår tvååriga Yh-utbildning ”Byggnadsingenjör ombyggnad och byggnadsvård” som startar i augusti.

Extralärare inom Programmering

Nu söker vi efter en kompetent och inspirerande lärare inom programmering. I rollen som lärare på Nackademin lär du ut arbetssätt och tekniker som är aktuella på dagens arbetsmarknad. Du behöver tekniska kunskaper i kombination med relevant praktisk erfarenhet.

Lärare inom Programmering

Nu söker vi fler kompetenta lärare inom programmering. I rollen som lärare på Nackademin lär du ut arbetssätt och tekniker som är aktuella på dagens arbetsmarknad. Du behöver tekniska kunskaper i kombination med dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet.

Lärare inom Bygg

Nackademin söker kompetenta bygg- och anläggningslärare till våra bygg- och anläggningsutbildningar. I rollen som lärare på Nackademin lär du ut arbetssätt och tekniker som är aktuella på dagens arbetsmarknad. Du behöver goda kunskaper inom områdena bygg- och/eller anläggning i kombination med dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet.