Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår

Nyheter

Sortera efter kategori

Sortera efter utbildning

 

Spaning från Almedalen 2017: ”Det saknas folk – en ekvation som idag inte går ihop”

SPANING ALMEDALEN. Michael Yngvesson, vd på Nackademin, delar med sig av sina tankar och intryck från årets Almedalsvecka. Läs mer »

Blogg: Måndag morgon och på väg till advokatbyrån

Måndag morgon och på väg till advokatbyrån Klockan ringer tidigt. Det är måndag. En ny dag med nya möten står på lut. På måndagarna brukar många privat- och familjerättsliga ärenden komma in till advokatbyrån. Det händer mycket i relationen mellan människor när vi hinner umgås med varandra över helgen eller när vi är ute och rör oss för att finna nöje och jaga lycka. Både positiva men tyvärr även negativa händelser. Läs mer »

Bloggpremiär: Juridikens värld med Anna Öster

BLOGG. Här i Juridikens värld får du lära känna Anna Öster, advokat på Cross Advokater, som också utbildar på Nackademins utbildning Diplomerad juristassistent.  Under kommande veckor får du ta del av hur det är att arbeta på en advokatbyrå, spännande case och framförallt kunna skapa dig en bild av den värld du blir en del av om du utbildar dig till juristassistent. Följ med! Läs mer »

Diplomerad Juristassistent på 12 veckor!

Är du intresserad av att arbeta inom juridik? Behovet av juristassistenter växer snabbt på den svenska arbetsmarknaden. På 12 veckor kan du utbilda dig till diplomerad juristassistent och i filmen får du svar på vad en juristassistent egentligen gör och hur en vanlig arbetsdag kan se ut.  Läs mer »