Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår

Nyheter

Sortera efter kategori

Sortera efter utbildning

 

Kalendarium
28apr

Sista ansökningsdag

08maj

Sista kompletteringsdag för dokument till ansökan

12jun

Sista kompletteringsdag för betyg utfärdade VT17

Fler Events »
Mina sidor

Här kan du logga in och se aktuell status på din ansökan!

Logga in

”Att studera efter 40 är att ge sig själv en present!”

HEJ NACKADEMIST. Det finns alltid något nytt att lära sig - och det är aldrig för sent att göra det! Fråga bara Karin Strömqvist Bååthe som, trots en masterexamen i kommunikation och en lång framgångsrik karriär i ryggen, kände sig omsprungen av den digitala utvecklingen. För att uppdatera sig själv valde hon Nackademins utbildning Digital Strateg - och bara några månader senare fick hon drömpositionen som generalsekreterare för den spännande organisationen Social Venture Network! Läs mer »

Tre saker du inte visste om markingenjörens värld

MARKINGENJÖR. Att det som gömmer sig i snö kommer fram i tö vet vi. Det som gömmer sig under mark kan dock vara knepigare att veta allt om. Här har vi grävt fram tre saker du kanske inte visste om såväl världen under våra fötter som de områden våra markingenjörer verkar inom! Läs mer »

5 UX-exempel som gjort vår digitala vardag snyggare och smidigare

UX-DESIGNER. UX står för user experience design och handlar om att förbättra användarupplevelsen av ett system eller en produkt. Detta kan göras med såväl stora som små knep, där vissa designprinciper har förändrat hela våra liv medan andra är så små att vi inte ens tänker på dem längre. Här har vi listat fem exempel på appar, funktioner och företag som gjort vårt digitala liv lite smidigare och lite mer spännande! Läs mer »

Seminarievecka på Nackademin

Nackademin lanserar årets första SEMINARIEVECKA med temat "Karriären och Framtiden"! Mellan den 11-14 april kan du delta på en massa intressanta seminarium om olika relevanta ämnen om hur du kan utvecklas i din framtida karriär och i den riktning du vill. Välkommen att anmäla dig HÄR! Läs mer »

Nackademin lanserar “Hyper Track” med en AI-robot som lärare

Digitaliseringen driver upp tempot i samhället, vilket även märks på arbetsmarknaden. Allt ska förkortas och göras snabbare. Nu tar utbildningsföretaget Nackademin fasta på den nya trenden och lanserar ett nytt komprimerat utbildningskoncept - där deras tvååriga utbildningar går att läsa på endast två månader. Läs mer »

Tänk om ett script kunde göra dig redo för flow?

Att vara i flow är lite av det perfekta jobb-modet för en kodare - så länge du inte blir störd. Därför har vi tagit fram 6 st unika script som hjälper dig att hamna i, underlätta eller återgå till ditt ultimata flow. Eller som vi kallar det; code.mode. Läs mer »

Karahan blev antagen till Vattenfalls talangprogram

HEJ NACKADEMIST. Som en av 16 studenter från hela Sverige blev Nackademisten Karahan Inevi antagen till Vattenfall Services talangprogram. Vi tog en snabb pratstund med Karahan efter programmets första träff för att höra lite om upplevelsen. Läs mer »

Nackademipodden avsnitt 2 – Who Run The World

PODCAST/NACKADEMIPODDEN. Nu finns det ett nytt och färskt avsnitt med Nackademipodden att lyssna på via iTunes eller Acast! Detta avsnitt heter "Who Run The World" och är en mini-serie i tre delar. Ämnet är kvinnor och kvinnligt ledarskap i kommunikationsbranschen. Läs mer nedan! Läs mer »

5 häftiga Internet of Things-prylar

När sensorer, mjukvara och trådlösa nätverk används för att koppla samman mobila enheter, elektronikprodukter, fordon och byggnader - då har du det som kallas för Internet of Things. Vi vill inte vara sämre, här har vi integrerat fem produkter i en artikel som visar vilken spännande och sammankopplad framtid vi går till mötes! Läs mer »