Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår

Nyheter

Sortera efter kategori

Sortera efter utbildning

 

Kalendarium
27sep

Antagningen öppnar för Tandsköterska Distans

Från och med 27 september kan du skicka in din ansöka till privatistutbildningen Tandsköterska på distans med start januari 2018.
19okt

Branschdag bygg

19 oktober mellan 09.00-12.00 är det dags för vår branschdag för bygg, teknik och fastighet. Anmälan hittar du här.
24okt

Branschdag bygg Uppsala

24 oktober mellan 14.00-16.00 är det dags för vår branschdag inom bygg i Uppsala. Anmälan hittar du här.
Fler Events »
Mina sidor

Här kan du logga in och se aktuell status på din ansökan!

Logga in

”Med en bred utbildning kan du testa dig fram och se vad du vill jobba med!”

HEJ NACKADEMIST. Diana Jurokov läste till fastighetsingenjör på Nackademin och hamnade snabbt på firman Fasadglas. Idag är hon projektchef och har haft ett finger med i skapandet av i stort sett alla våra stora gallerior! Vi tog en pratstund med Diana för att höra om hur en utbildning inom fastigheter kan vara ett glasklart val för att få arbeta med de riktigt stora projekten. Läs mer »

”Att studera efter 40 är att ge sig själv en present!”

HEJ NACKADEMIST. Det finns alltid något nytt att lära sig - och det är aldrig för sent att göra det! Fråga bara Karin Strömqvist Bååthe som, trots en masterexamen i kommunikation och en lång framgångsrik karriär i ryggen, kände sig omsprungen av den digitala utvecklingen. För att uppdatera sig själv valde hon Nackademins utbildning Digital Strateg - och bara några månader senare fick hon drömpositionen som generalsekreterare för den spännande organisationen Social Venture Network! Läs mer »

Tre saker du inte visste om markingenjörens värld

MARKINGENJÖR. Att det som gömmer sig i snö kommer fram i tö vet vi. Det som gömmer sig under mark kan dock vara knepigare att veta allt om. Här har vi grävt fram tre saker du kanske inte visste om såväl världen under våra fötter som de områden våra markingenjörer verkar inom! Läs mer »

Karahan blev antagen till Vattenfalls talangprogram

HEJ NACKADEMIST. Som en av 16 studenter från hela Sverige blev Nackademisten Karahan Inevi antagen till Vattenfall Services talangprogram. Vi tog en snabb pratstund med Karahan efter programmets första träff för att höra lite om upplevelsen. Läs mer »

Hur är det att plugga till elprojektör på Nackademin?

Nyfiken på hur det är att plugga till Elkonstruktör projektering på Nackademin? Vi bad Victor Janisels att svara på några korta frågor kring utbildningen. Läs mer »

”Jag tycker mig se att fler tjejer vågar ta steget – vilket är fantastiskt!”

HEJ NACKADEMIST. Måste man alltid följa ett inslaget spår under sin tid som student, även fast man är intresserad av olika saker? Och hur är det att som tjej läsa en utbildning inom ett område som traditionellt ses som ”grabbigt”? Detta vet Caroline Ettefalk, som nu läser sin andra utbildning på Nackademin, en hel del om. Läs vidare för att höra om Carolines upplevelser under sin tid som webbutvecklings- och kommunikationsstudent på Nackademin! Läs mer »

Nackademipodden tillbaka i ny regi!

PODCAST. Förra året lanserades Nackademipodden av digitala strategerna Viktoria och Lisa och blev en riktig fullträff både för lyssnarna och poddarna själva. Med ett nytt år och nya utmaningar för Viktoria och Lisa ute i arbetslivet är det dags att lämna över facklan till nya röster. Fjolårets duo blir nu till en trio digitala strateger från Nackademin som kommer samtala med intressanta gäster från arbetslivet, berätta om livet som student på en yrkeshögskola, leverera digitala trendspaningar och mycket mer. Läs vidare för att lära känna gänget som kommer hålla dig sällskap på tunnelbanan, vid frukostbordet eller på joggingrundan under fem avsnitt i vår! Läs mer »

”Jag får en kick av att se studenter som i början varit osäkra gå ut i arbetslivet med huvudet högt”

Karina Zaluska är Nackademins receptionist och den första som många besökare, nya nyfikna studenter och erfarna Nackademister möter när de kliver in på skolan. Eftersom vi vet att Karina är en mästare på att svara på frågor tog vi en pratstund med henne för att höra mer om hur det är att vara Nackademins ansikte utåt! Läs mer »

Hej Michael Yngvesson, VD på Nackademin!

Lär känna Michael Yngvesson – VD på Nackademin! Läs mer »