Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår

Nyheter

Sortera efter kategori

Sortera efter utbildning

 

Kalendarium
27sep

Antagningen öppnar för Tandsköterska Distans

Från och med 27 september kan du skicka in din ansöka till privatistutbildningen Tandsköterska på distans med start januari 2018.
19okt

Branschdag bygg

19 oktober mellan 09.00-12.00 är det dags för vår branschdag för bygg, teknik och fastighet. Anmälan hittar du här.
24okt

Branschdag bygg Uppsala

24 oktober mellan 14.00-16.00 är det dags för vår branschdag inom bygg i Uppsala. Anmälan hittar du här.
Fler Events »
Mina sidor

Här kan du logga in och se aktuell status på din ansökan!

Logga in

5 gamla byggnader som står sig vackra än idag

BYGGNADSVÅRD. Stockholm är fyllt av byggnader som är beundransvärda för såväl sin skönhet som den historia de bär på. För att dessa kulturella skatter ska stå emot tidens tand, behålla sin prakt och få nya användningsområden behöver de underhållas. Här har vi listat fem vackra, ikoniska byggnader i Stockholm som har fått sig en upprustning genom åren. Läs mer »

Driftteknikern – våra byggnaders stjärna i det dolda

DRIFTTEKNIKER. Brukar du stanna upp på stora sjukhus eller kontorskomplex och förundras över att allt fungerar i ett så stort system? Förmodligen inte, vi har vant oss att det helt enkelt bara fungerar. Detta är tack vare driftteknikerna, som bakom kulisserna ser till att alla delar klaffar och hela tiden blir bättre. Vill du också bli en hel byggnads go-to girl eller go-to guy? Läs vidare för att se vad som väntar dig med en ny karriär som drifttekniker! Läs mer »

5 anledningar att utbilda dig till markingenjör

Det finns många anledningar till varför det är spännande att vara med från scratch när något ska byggas. Här har vi listat fem av dem! Läs mer »

5 appar som förenklar ditt studentliv

TIPS FRÅN COACHEN. Tiden är förbi då du var tvungen att packa väskan full med prylar för att få din vardag som student att fungera, nu får i stort sett hela arsenalen plats i mobilen! Här tipsar vi om fem fiffiga appar som är kanonbra att ha som student. Alla appar finns till både iOS och Android. Läs mer »

Så hittar du en perfekt praktikplats

PRAKTIK. Hur söker man praktik? Knäck koden så ökar dina chanser att hamna på drömföretaget och att praktiken leder till anställning.  Här bjuder vi på några tips för att snabbstarta din resa mot drömpositionen! Läs mer »