15mar

Branschdag för IT-utbildningar

Välkommen på Branschdag IT på Nackademin! Mellan kl 14-16 och är du välkommen att träffa studenter från utbildningarna Mobilapplikationsutvecklare, Kravanalytiker, Frontend-utvecklare, Testautomatiserare, Testautomatiserare Distans, Kvalitetssäkrare och testare inom IT samt Programutvecklare Java.

Vill du delta? Anmäl dig här: http://bit.ly/2kmfGzk
29mar

Träffa oss på Studentums Yh-mässa!

Mellan 10.00-18.00 på Norra Latin i Stockholm har du möjlighet träffa oss och ställa frågor kring saker du undrar. Vi ser fram emot att träffa dig!
30mar

Rekryteringskväll i Uppsala

Välkommen på Rekryteringskväll kl 16-18 för våra utbildningar i Uppsala, där du möter nuvarande studenter, ansvariga för utbildningarna och personal från vår antagningsenhet. Vi ser fram emot att träffa dig!
04apr

Träffa oss på Metros Yh-mässa!

Nyfiken på att läsa en av våra utbildningar? Träffa oss få möjlighet att ställa frågor och få svar på alla dina funderingar.
06apr

Rekryteringskväll i Solna

Välkommen på Rekryteringskväll för våra utbildningar i Solna, där du möter nuvarande studenter, ansvariga för utbildningarna och personal från vår antagningsenhet. Tiden som gäller är klockan 16-19. Vi ser fram emot att träffa dig!
28apr

Sista ansökningsdag

08maj

Sista kompletteringsdag för dokument till ansökan

07jun

Sista kompletteringsdag för betyg utfärdade VT17

27jun

Antagningsbesked inför hösten

21aug

Upprop startar för samtliga utbildningar

Mellan 21-24 augusti sker uppropen för nya studenter.
25aug

Utbildningsstart för samtliga utbildningar