Vi använder cookies för att tillhandahålla våra tjänster och för att visa annonser baserat på intressen.
Vår policy för cookies.

Jag förstår
Kalendarium
29mar

Träffa oss på Studentums Yh-mässa!

Mellan 10.00-18.00 på Norra Latin i Stockholm har du möjlighet träffa oss och ställa frågor kring saker du undrar. Vi ser fram emot att träffa dig!
30mar

Rekryteringskväll i Uppsala

Välkommen på Rekryteringskväll kl 16-18 för våra utbildningar i Uppsala, där du möter nuvarande studenter, ansvariga för utbildningarna och personal från vår antagningsenhet. Vi ser fram emot att träffa dig!
04apr

Träffa oss på Metros Yh-mässa!

Nyfiken på att läsa en av våra utbildningar? Träffa oss få möjlighet att ställa frågor och få svar på alla dina funderingar.
Fler Events »
Nyhetsbrev

Anmäl dig till Nackademins nyhetsbrev om våra utbildningar!

Mina sidor

Här kan du logga in och se aktuell status på din ansökan!

Logga in
Nackademin på Facebook Nyhetsbrev

Anmäl dig till Nackademins nyhetsbrev om våra utbildningar!

”Jag skulle vilja rita i 3D och använda BIM för att effektivt stämma av mot uppsatta mål i projekt.”

Möt Emelie Andersson som pluggar till Byggprojektör CAD-BIM på Nackademin.


Hej, vem är du?
Hallå, jag heter Emelie Andersson och är 26 år gammal. 

Du pluggar Byggprojektör CAD-BIM  – varför valde du att plugga just det?
Jag valde just CAD-BIM för att jag tidigare läst CAD som jag tyckte var riktigt roligt. BIM hade jag hört är en bra lösning för en smart byggprocess. Det finns inte många idag som kan det vilket betyder att man kommer vara attraktiv på arbetsmarknaden.

För en som inte vet vad CAD/BIM är – kan du berätta?
Tänk dig att du har en filmkamera ståendes bredvid ett bygge. När allt är klart spelar du upp den filmen jättesnabbt och ser från första spadtaget till färdig byggnad, men också efter när bygget är klart vad som sker i förvaltningsskedet. Mitt i filmen kan man pausa och få ut information av tex kostnader.

Vad är det roligaste med att plugga CAD-BIM?
Det roligaste är att man alltid lär sig något nytt och ser en röd tråd att allt hänger ihop.

Vad vill du jobba med när du är klar med dina studier?
Jag vet inte än exakt var jag vill jobba, men jag skulle vilja rita i 3D och använda BIM för att effektivt stämma av mot uppsatta mål i projekt.

Nyfiken på att plugga till Byggprojektör CAD-BIM på Nackademin? Läs mer här!