Kalendarium
29mar

Träffa oss på Studentums Yh-mässa!

Mellan 10.00-18.00 på Norra Latin i Stockholm har du möjlighet träffa oss och ställa frågor kring saker du undrar. Vi ser fram emot att träffa dig!
30mar

Rekryteringskväll i Uppsala

Välkommen på Rekryteringskväll kl 16-18 för våra utbildningar i Uppsala, där du möter nuvarande studenter, ansvariga för utbildningarna och personal från vår antagningsenhet. Vi ser fram emot att träffa dig!
04apr

Träffa oss på Metros Yh-mässa!

Nyfiken på att läsa en av våra utbildningar? Träffa oss få möjlighet att ställa frågor och få svar på alla dina funderingar.
Fler Events »

Nackademins LIA-handledarutbildning

Praktikperioden är många företags viktigaste rekryteringskanal och anledningen till att många studenter väljer att läsa en Yh-utbildning. Vi på Nackademin är därför stolta över att presentera branschens första e-learningutbildning för dig som funderar på att ta emot en LIA-studerande eller för dig som redan är LIA-handledare.

Du hittar utbildningen här.

Om Nackademins LIA-handledarutbildning

Utbildningen är uppdelad i sex kapitel. Du kan gå igenom kursen från början till slut eller välja i vilken ordning du vill göra de olika delarna. Du kan också enkelt kan hoppa direkt till olika delar för att repetera eller hämta tips och information.

Du hittar även olika mallar och dokument som du konkret kan använda dig av för att underlätta ditt arbete som LIA-handledare. De är framtagna så att du kan skriva ut dem och använda som underlag i olika situationer och samtal med den LIA-studerande.

–> Klicka här för att starta Nackademins LIA-handledarutbildning!

Har du frågor eller vill veta mer om hur vi jobbar med pedagogik och digitalisering? Kontakta Jens Grönlund, pedagogisk kvalitetschef, på jens.gronlund@nackademin.se.